Cinema, tv - Others
JONASKevin Jonas


Nick Jonas


Joe Jonas


Cei trei membri ai formatiei de succes JONAS BROTHERS au onorat invitatiile pentru participarea la proiectul CAMP ROCK. Joe, a fost cel care a primit rolul principal(Shane). Ceilalti doi frati, Nick si Kevin, s-au multumit cu roluri secundare in acest proiect.


Intre Joe si Demi Lovato s-a legat o prietenie mai stransa in timpul filmarilor pentru Camp Rock. Cei doi au negat mult timp o posibila relatie, pana cand au marturisit ca sunt indragostiti unul de celalalt. ,,Relatia mea cu Demi este una speciala. Nu am vrut sa o fac publica, deoarece Demi era o fata obisnuita si nu doream sa o distrug. Afland presa de relatia noastra, imediat Demi a fost luata ca o profitoare care doreaste sa-si faca o imagine pe spatele meu. De asta am incercat noi atata timp sa ne aparam relatia'' spune Joe intr-un interviu acordat revistei People.


In anul 2009 cei doi au anuntat ca se vor logodi. In luna urmatoare, in presa, se zvonea ca Joe si Demi numai formeaza de mult timp un cuplu ci ca vor doar sa pastreze o imagine de indragostiti. ,,Joe a fost un gentelman, nu am nimic sa-i reprosez'' scria peste tot in reviste, dar in realitate Demi nu mai voia sa auda de Joe. Intr-un interviu cu camera ascunsa, Demi a marturisit fara voia ei totul. ,,Il admiram pe Joe, dar acum pot sa spun ca Joe cel de la televizor este o inchipuire. Nu ma asteptam sa fie chiar barbatul perfect, dar, realitatea este crunta. Nu am vrut niciodata sa-mi fac o imagine pe spatele lui! El, pe de-alta parte a facut acte de caritate cu mine, asa cum spune el.''


In acest timp, la Disney Channel aparea un nou serial: JONAS. Joe, Nick si Kevin au acceptat acest proiect, deoarece aveau cateva dorinte care prin acest serial se puteau realiza.,, Am vrut sa aratam fanilor nostri cum suntem cu adevarat.'' marturiseste Nick. ,,Presa incerca tot timpul sa ne tarasca prin scandaluri, spunand ca traim in lux. Defapt, noi avem o singura casa ,in Los Angeles.'' ne spune Joe. ,,Avem si un autocar cu care mergem in turnee. Nu ne convine ca trebuie sa fim tot timpul pe drumuri, dar asa, cand ajungem acasa, in L.A, nu mai vrem cateva zile sa iesim. Ne face sa ne iubim casa.'' spune Kevin.


Intre timp, in afara platourilor de filmare, Nick traia o adevarata poveste de dragoste alaturi de Nicole Anderson, interpreta lui Masy din serialul JONAS. ,,Nicole este o fata dulce, spontana si foarte amuzanta'' declara Nick pentru revista Rolling Stone. ,,Nick este un baiat foarte dulce si natural'' declara Nicole pentru revista BRAVO. Amandoi isi adreseaza cuvinte de lauda dulci dar, in acelasi timp neaga o posibila relatie.
In toate revistele scria ,,Nick a reaprins flacara iubirii fata de... Selena Gomez. El vrea sa pastreze rfelatia cu Selena secreta, de aceea o foloseste pe Nicole pe postul de iubita in fata presei''. O poveste cusuta cu prea multa ata alba, nu vi se pare?
,,Da, recunosc, eu si Nicole suntem impreuna. Niciun zvon legat de impacarea mea cu Selena nu e adevarat. Am ramas priteni, dar nimic mai mult. In plus nu m-am intalnit cu ea de 2 ani. O iubesc pe Nicole, o ador! E atat de dulce si sofisticata! Amuzanta si eleganta! Este mai mult decat am putut visa.'' declara Nick. ,,Da, avem o relatie de vis. Il iubesc atat de mult! Nick este primul meu iubit! Cu el traiesc clipe pe care n-am sa le uit niciodata. Este exact asa cum il vad fanii in serialul JONAS: dulce. sensibil, iubitor... oooo, il ador'' declara Nicole.
JONAS (Cinema, tv - Others)    -    Author : sandra - Romania3867 visitors since 2010-08-23
Last update : 2010-08-24

Blog-City.info >> Cinema, tv >> Blog #15685

Create your own
WEBSITE !
Make new friends all over the World !
Make penpal friends with StudentsoftheWorld.info

Visit France !

website author area
Password :
Forgot password? - unpublish